OVER VEINSTONE

Met bijna 35 jaar ervaring in Turkije legt Veinstone natuursteen de nadruk op zijn investeringen verder. Met een productiefabriek van 40.000 m².  Dankzij de diversiteit van producten heeft Veinstone een belangrijke positie in de industrie. Voor elke voorkeur van de klanten kunnen we 510 verschillende maten binnen ons bedrijf produceren.  We volgen nauwgezet de ontwikkelingen en veranderende technologieën. Onze motto is altijd de beste kwaliteit leveren aan redelijke prijzen voor onze klanten.

Onze Stenen

Stenen

Vloeren van natuursteen zijn er in vele soorten en maten. Of u nu voor kalksteen kiest in de meer beige tinten, de ruwe splijtsteensoorten of de gekleurde marmers en graniet. Voor elke smaak en elk budget is er natuursteen te leveren in een groot aantal verschijningsvormen en oppervlakte structuren. Elke vloer is anders en elke woonoppervlak is ook weer anders. Het gladde oppervlak maakt dat een natuursteen vloer makkelijk in het gebruik is. Stofzuigen een keer in de zoveel keer dweilen met een speciaal natuursteen onderhoudsmiddel en dat is het. Bovendien wordt een natuursteenvloer mooi oud, dat is van tapijt, laminaat en ook gebakken tegels niet te zeggen. Natuursteen vloeren zijn een tijdloos product. Vierkante tegels, banen vrij lengtes dat is in formaat een van de verschijningsvormen van natuursteen. Maar men kan ook nog kiezen voor hoogglans, matglans, antiek gemaakt, geschuurd, een ruw of een glad oppervlak. Soms komt dat met de steen mee zoals ruw bij een splijtsteen. Soms is het een gegeven eigenschap zoals de glansgraad en dan heeft men wat te kiezen. Die glansgraad kan men zelf bepalen hoe wil ik dat het eruit ziet en past dat bij mijn woning en gebruik. Maak een afspraak en we laten het u allemaal zien.
 
icon

Blauwe steen

Blauwe steen is een marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor interieur wand- en vloertoepassingen, mozaïek, fonteinen, zwembad- en wandafdekkingen en andere projecten.

icon

Beige marmer

Beige marmer is een soort romig beige marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor het bouwen open haarden, trappen, wasbakken, zwembadafdekkingen, dorpels, siersteen, mozaïek, interieur, exterieur, muur, vloer en andere projecten

icon

Wit marmer

Wit marmer is een marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor exterieur - interieur wand- en vloertoepassingen, werkbladen, mozaïek, fonteinen, zwembad- en wandafdekkingen en andere projecten.

icon

Medium Travertin

Medium travertin is een soort bruine travertin die in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor exterieur- interieur wand- en vloertoepassingen, werkbladen, mozaïek, fonteinen, zwembad- en wandafdekkingen en andere projecten.

icon

Rosso levanto

Rosso levanto is een kers donkerrood marmer gewonnen in Turkije. Deze steen is vooral goed voor exterieur, interieur, wandbekleding, bestrating, zwembadbekleding, trappen, mozaïek, werkbladen en andere ontwerpprojecten.

icon

Klassiek travertin

Klassiek travertin is een perfect voorbeeld van de mediterrane levensstijl en blijft een van de meest populaire travertijntegels. Met zijn felbeige kleur en de subtiele nuance biedt klassiek travertin een elegante en warme sfeer.

icon

Zilver travertin

Silver Travertin is een soort grijze travertijn die in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor het bouwen van steen, wasbakken, zwembaden, dorpels, siersteen, interieur, exterieur, muur, vloer, bestrating en andere projecten.

icon

Gold travertin

Gold travertin is een soort goudgele travertin die in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor exterieur - interieur wand- en vloertoepassingen, werkbladen, mozaïek, fonteinen, zwembad- en muurafdekkingen, trappen, vensterbanken en andere projecten.

icon

Oceaan blauw

Oceaan Blauw natuursteen is een soort grijsachtig licht ijsblauw marmer gewonnen in Turkije. Deze steen is vooral goed voor werkbladen, mozaïek, exterieur - binnenmuur- en vloertoepassingen, fonteinen, zwembad, trappen, vensterbanken en andere projecten

icon

Toros black

Toros Black Marble is een soort puur zwart-wit met kwarts geaderd marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor werkbladen, mozaïek, exterieur - binnenmuur- en vloertoepassingen, zwembad- en muurbekleding en andere ontwerpprojecten

icon

Noche travertin

Als een soort bruine travertin uit Turkije, wordt Noce-travertijn veel gebruikt in bouwsteen, werkbladen, gootstenen, zwembadbekleding, dorpels, siersteen, interieur, exterieur, muur, vloer, bestrating en andere projecten.

icon

Tundra grey

Tundra grey is een soort grijs marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor wand- en vloertoepassingen, werkbladen, mozaïek, fonteinen, zwembad- en muurafdekkingen, trappen, vensterbanken en andere projecten.

icon

Rustic green

Rustic Green is een soort groene versteende kalksteen die in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is goed voor het bouwen van werkbladen, gootstenen, monumenten, zwembad, dorpels, siersteen, interieur, exterieur, muur, vloer, bestrating en ander projecten

icon

Fossiel travertin

Fossiele travertijn is een gefossiliseerde grijze travertin. Deze steen is vooral goed voor exterieur - Binnenmuur- en vloertoepassingen, werkbladen, mozaïek, zwembad- en muurafdekkingen, trappen, vensterbanken en andere projecten.

icon

Calacatta green

Calacatta green is een soort groen marmer dat in Turkije wordt gewonnen. Deze steen is vooral goed voor het bouwen van steen, gootstenen, monumenten, zwembadafdekkingen, dorpels, siersteen, interieur, exterieur, muur, vloer, bestrating en andere ontwerpprojecten.

contact-side@2x

Vraag een gratis offerte aan


    Professionele Projecten

    Projecten

    Testimonials

    Klanten